Достава

Вашите производи ќе пристигнат безбедно а бројот на денови зависи од местото во кое живеете. Доставата ја вршат трети лица кои се поврзани со Мануфактура со договор. Најчесто доставата е за 1-3 дена* доколку сакате да се достави во Скопје и 3-5* дена во останатите градови во Македонија. Повеќе информации за достава може да добиете откако ќе ја внесете вашата адреса за достава во делот “Наплата”.

Цената за достава е 150 денари.

*Времето на достава се додава на времето за изработка на секој производ навеведно во опис на производот.

Бесплатна достава

За сите нарачки над 2000 ден.

покажи