За нас

Нашата приказна

Мануфактура е цел свет од рачно изработени производи.

Ги одбравме најталентираните македонци за да може сите да купат парче изработено со 100% љубов, персонализирано само за вас. Во исто време сакаме да го поттикнеме претприемништвото и занаетчиството со тоа што им овозможуваме платформа на изработувачите за да ги пласираат своите производи.

Вештини
Вештини за реализирање на креативни идеи
Материјали
Најразлични матереијали со висок квалитет
Квалитет
Докажан квалитет на изработка
Награди
Уметници со голем број награди

Што работиме

Мануфактура го истражува секој агол од нашата земја Македонија.

Така, секој од вас ќе може да види што се изработува кај нас, можеби ќе се инспирира да започне сопствено хоби, а којзнае, можеби и да отвори и сопствена продавница и да заработи. Ние сме тука за вас, да ви помогнеме во секој чекор од процесот.

Нашите последни проекти

покажи