Кој начин на продажба и промоција е најдобар за вашите рачно-изработени производи?

Мануфактура е тим на ентузијастички поддржувачи на занаетчиски бизниси. Рачната-изработка  може да биде исклучително профитабилен бизнис, но продажбата и промоцијата на вашите творби претставува уникатен предизвик.

Како најуспешни начини за продажба и промоција на вашите прозводи би ги издвоиле:

1. Сите видови на саеми, базари и изложби каде има можност да се изложат
2. Физичка локација / продавница
3. Е-продавница или друг сајт за  е-трговија

Кај нас има можност за сите три, па наш совет е да практикувате барем две од наведените.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

покажи